Buketi šarenih lala

Od davnina je poznato da boja cveća nosi posebnu simboliku. Nije isto kada vam neko daruje žute ruže ili buket crvenih lala. Takođe, postoje i razlike u tome koliko se cvetova nalazi u buketu, pa evo šta treba da znate ako želite da obradujete svoju dragu, a uz to i da je ponovo osvojite.

Još hiljadama godina ranije osmišljena je simbolika koja se vezuje za boje. Reč je o tradiciji koja je posebna, ali uglavnom važi za sve kulture. Osim boje, važna je i vrsta cveća. Nije isto ako su cvetni aranzmani sačinjeni od žutih ili roze ruža ili od suncokreta.

A tek koliko je važno koje ćete cveće izabrati i poslati joj na kućnu adresu. Jasno je da je danas veoma popularna dostava cveca. Beograd jeste veliki grad, ali to vas ne sprečava da osmislite savršeno iznenađenje za svoju dragu. Dovoljno je da pogledate šta to cvecara online ima u ponudi i zato vam preporučujemo da pogledate sajt dunjincvet.com.

Za lepše raspoloženje pošaljite joj plavo cveće!

Ako je vaša voljena loše volje, oraspoložite je lepim plavim buketom cveća. Cvetni aranzmani koji sadrže plave ruže, tamno plavi iris ili hortenzije popravljaju raspoloženje. Plavo cveće pozitivno utiče na dame, smanjuju se brige i nervoza, a donosi se posebna vedrina. Neka zavlada mir u domu vaše voljene.

Otmenost je u roze boji!

Roze cvetni aranzmani su elegantni i otmeni, a roze je boja mladosti. Kamelije ili roze ruže savršen su izbor za sve koji žele da doprinesu veselijoj atmosferi u domu, a pogledajte koji to raskošni roze buket cvecara online nudi.

Iskažite naklonost i divljenje ljubičastom bojom!

Cvetni aranzmani sačinjeni od ljubičastog cveća simbolizuju ponos i njima se iskazuje duboka naklonost. U kombinaciji sa drugim bojama ljubičasti cvetni aranzmani izgledaće egzotično i raskošno.

Iskažite posebno divljenje prema voljenoj ljubičastim buketom cveća. Takođe, ne zaboravite da ljubičasta nije omiljena boja svim damama, zato pažljivo birajte cvetni poklon.

Crveno je ljubav!

Svi dobro znaju da se crvenom iskazuje jaka ljubav, požuda i strast. Crvene ruže simbol su prave istinske ljubavi, a crvena je i boja strasti, požude i dubokih emocija.

Najčešće se voljenoj osobi daruju crvene ruže, a buket koji čini 101 crvena ruža nijednu damu neće ostaviti ravnodušnom.

Bela je boja luksuza!

Iako je prva asocijacija na belu boju nevinost, belom se iskazuje i istinska lepota, ali je ova boja povezana i sa poštovanjem. Buket belih ruža, luksuzna gardenija ili đurđevak mirišu na umerenost i eleganciju, mirišu na luksuz, zapamtite to.

Žuti buket cveća je simbol prijateljstva!

Iako se kod nas još uvek zadržalo mišljenje da je žuta simbol ljubomore, treba znati da je žuta ipak simbol jakog prijateljstva. Ako želite da označite i da je vreme za novi početak, onda to učinite žutim cvećem. Darujte svojoj partnerki unikatan buket sačinjen od žutih ruža i aliuma i stavite joj do znanja koliko vam znači.

No, savetujemo vam da izbegavate žuto cveće ukoliko znate da vaša partnerka i nije oduševljena ovom bojom. Radije onda birajte drugu boju.

Narandžaste ruže u bašti

Narandžasta je simbol dobre energije!

Narandžasti buket cveća poručuje da ste zadovoljni, željni života i samopouzdani. Poruka koju ova boja cveća nosi jeste direktna i jasna, jer se narandžasta boja povezuje sa dobrom energijom, snagom, ponosom i toplinom.

Zeleno, volim te, zeleno!

Zelena je boja prirodne, zdravlja i simbol optimizma. Zelenim cvećem se šalje poruka mira i raskoši, ali i novog početka. Takođe, zelena boja se uvek povezuje sa prirodom, pa buketi zelenog cveća ili zelene biljke sinonim su za novi početak i obnavljanje. Zeleni cvetni aranzmani su veoma unikatni, pa ako želite nešto posebno, izaberite baš njih za svoju voljenu. Cvecara online ima u ponudi i brojne saksijske biljke, stoga preporučujemo da dobro razmotrite ponudu, pa tek onda da izaberete savršen poklon za nju.