Kada kažemo donji veš, obično se odmah pomisli na komplet gaćica i majice ili brushaltera, međutim donji veš obuhvata veliki broj modela različitih namena.

Kao što dnevni odevni komadi čine da se osećamo ženstveno, tako i kvalitetan donji veš čini da se osećamo zadovoljno, privlačno ali i udobno.

Donji veš je nešto što nosimo gotovo svaskodnevno veći deo dana i zbog toga treba posebnu pažnju posvetiti njihovom kvalitetu. Na našem tržištu ogromna ponuda za žene prilagođena sezoni bilo da su to to gaćice, brushalteri ili spavaćice različitih modela i dezena, te ćete sigurno uspeti da nađete nešto što odgovara vašem ukusu i vašim potrebama.

U nastavku teksta otkrivamo koji sve to komadi donjeg veša treba da se nađu u vašoj fioci.

# Komplet donjeg veša –  udobne gaćice i majica

Svaka žena u svojoj fioci trebala bi da ima komplet donjeg veša, odnosno istovetni donji i gornji deo. 

Kao što smo maločas napomenuli, prilikom izbora donjeg veša trebalo bi da vodite računa o njihovom kvalitetu ali i materijalu. Ukoliko želite da postignete osećaj udobnosti i komfora čitavog dana, onda birajte donji veš od pamuka koji je odličan za svakodnevno nošenje.

Ukoliko pak birate donji veš za neke posebne prilike, pamučan donji veš sa sitnim detaljima poput čipke ili satena može odlično poslužiti da postignete zavodljivi izgled!

Osim slip i bikini gaćica koje spadaju među najpopularnijim donjim ženskim vešom, u vašoj fioci bi svakako trebalo da se nađu tanga modeli ženskih gaćica koje su vrlo praktične i upotrebljive u situacijama kada nosite tanke odevne komade gde ne želite da vam se providi ili ocrtava donji veš.

Ono što je još važno prilikom izbora donjeg veša, posebno gaćica, jeste da u vašoj fioci uvek imate par gaćica neutralnih boja. Bež i beli modeli trebaće vam ukoliko nosite bele odevne komade, ili bilo koju drugu odeću koja je od tankog materijala, dok su modeli crne boje uvek rezervisani za tamnije odevne komade poput haljina i pantalona.

#2 Brushalter – modeli za sve prilike

Pored toga što grudnjaci pružaju potporu grudima, oni na neki način oblikuju i ističu našu figuru. 

Na prvom mestu, klasičan pamučni grudnjak bez bretela je nešto što bi svaka žena trebalo da ima. Činjenica je da žene zapravo i ne vole da nose grudnjake i da jedva čekamo da ih skinemo posle celodnevnog nošenja. 

Pamučni grudnjaci bez žica biće idealne za svakodnevno nošenje kod kuće, ili ako negde treba brzinski da odete ali ne i da se sredite. Osim modela za svakodnevnu upotrebu, u vašoj fioci sa donjim vešom bi svakako trebali da se nađu grudnjaci bez bretela, posebno oni u obliku srca. Ovakvi modeli grudnjaka idealni su kada nosite top majice ali i haljine na kojima ne bi trebalo da se vide bretele. 

U situacijama kada želite da istaknete vašu seksipilnost uz dobar dekolte ide push-up grudnjak – Ovakav model podiže grudi i čini ih punijim.

Čipkani grudnjak bi takođe trebao da se nađe na vašoj listi, ali njega pre sačuvajte za neke posebne prilike jer on nije predviđen da se nosi svakodnevno uz neke obične odevne komade poput pamučnih majica jer će se vrlo verovatno provideti i ocrtavati kroz majicu a to sigurno ne želite.

#3 Spavaćice – omiljeni ženski donji veš

Pidžame i spavaćice spadaju u omiljene odevne komade od kojih pre svega zahtevamo udobnost i prijatnost. 

To su odevni komadi koje ćemo nositi dok spavamo i zbog toga je vrlo važan materijal od kojeg su ovi odevni komadi skrojeni. Idealni su oni komadi koji su napravljeni od prirodnih materijala poput pamuka jer će takvi materijali sprečiti iritacije, alergije ili bilo koje druge neprijatnosti koje mogu da se dese ukoliko nosite odeću od sintetičkog materijala. 

Pre bi se reklo da su spavaćice idealne za letnji period jer su napravljene od tankih materijala baš kakav vam treba za letnji period, dok su pidžame sa gornjim i donjim delom predviđene pre za zimski period. 

Još jedan idealan model za letnji period jeste bebi dol koji se sastoji od dva dela – obično majica na bretele i donji deo koji je kao šorts. Osim pamučnim modela, postoje i modeli od svile sa čipkom koje će vaše partnere ostaviti bez daha!

Sa mekanom pidžamom dugih rukava, zimska hladna jutra pašće vam lakše! Prilikom izbora veša najvažnije je da obratite pažnju na njihov kvalitet ali i na materijal jer je to nešto što žene svakodnevno nose. Svakako da bi u vašoj fioci najpre trebalo da imate udobni, pamučni donji veš za svaki dan, ali i komad atraktivnog donjeg veša koji će vam poslužiti za posebne prilike. Želimo vam sreću prilikom kupovine!