Žena i muškarac šetaju na plaži

Žene su oduvek bila misteriozna bića mnogim muškarcima, bez obzira na to koliko god oni mislili da ih poznaju. Prema njihovim rečima, pripadnice lepšeg pola često umeju da pričaju jedno, misle drugo, i rade treće, što im dosta otežava da razumeju šta je ono što one zaista misle i žele.

Mnogi bi dali sve da mogu, bar na jedan dan, da pročitaju misli ovim suptilnim i tajanstvenim bićima. Česti nesporazumi bi bili stvar prošlosti, svađe bi bile svedene na minimum, a svet bi posao bolje mesto, zar ne? 

Međutim, kako čitanje misli još uvek nije opcija, postoje i neki drugi načini na koje jedan pravi muškarac može da sazna dosta toga korisnog o ženskom rodu. Evo nekoliko zanimljivih, nazovimo, “otkrića”, koje će biti od velike pomoći. Pripremite se!

#1 Mala iznenađenja su uvek dobrodošla kod žena  

Žene su nežna bića koja uživaju u pažnji svog muškarca. Mala iznenađenja su uek dobrodošla kod žena, pogotovo kada se radi o nekim važnim datumima i događajima. Jedna od najbitnijih stvari koje žene veoma cene jeste ako iskoristite poklon za godišnjicu da pokažete emocije koje gajite prema njima.

Takvi pokloni ne moraju nužno da budu preterano skupi i glamurozni. Ženama je i više nego dovoljno da ih obradujete nekim simboličnim predmetom koji će da podseća na neki poseban dan. Karte za pozorište, koncert, bioskop, ili bilo šta u čemu će vaša lepša polovina posebno uživati, je uvek odličan izbor.

Možete da je odvedete na neko romantično, vikend putovanje u prelepe predele koji oduzimaju dah, da odete u nezaboravan izlazak do ranih jutarnjih sati ili da organizujete aktivan izlet na planini ili reci gde ćete zajedno uživati u fenomenalnim  pejzažima i sportskim aktivnostima na otvorenom. 

Većinu žena će s nogu oboriti originalna slatka iznenađenja, koja ćete moći i da podelite i zajedno uživate u omiljenim ukusima.

#2 Vaša posvećenost i pažnja su im zlata vredni

Bilo da ste u vezi, braku, ili vam se trenutno dopada ženska osoba koju želite da osvojite, zapamtite jedno zlatno pravilo – vaša posvećenost i pažnja su ključni za svaki uspešni odnos sa ženskom osobom.

Žene prosto dišu za vašim divljenjem, pažnjom, i trenucima kada ćete im na sve načine pokazati da vam je zaista stalo do njih. Gotovo da ne postoji ženska osoba koja ne uživa u pažnji i posvećenosti jednog muškarca koji će znati da ceni ono što ima pored sebe. 

#3 Iskrenost i poverenje su ženama najvažnije stavke

Mnogo je priča, filmova, knjiga i situacija koje prikazuju muškarce kao nestabilna, nezrela i neverna bića koja, uglavnom, imaju problem da se istinski vežu za jednu ženu. 

Međutim, iako se uglavnom radi o predrasudama i stvarima koje ne treba generalizovati, mnoge žene su u početku veoma nepoverljive i zahtevaju od svog muškarca da joj pokaže da on zaista vredi njene pažnje i vremena. 

Ono što će žene najviše ceniti kod vas jeste iskrenost i poverenje koje morate da zaslužite. Ukoliko primete da ih nešto lažete ili prećutkujete, to će sigurno osetiti, a samim tim, budite sigurni da ćete i vi osetiti njihovu hladnoću i distancu ukoliko niste sasvim iskreni prema njima.

#4 Obožavaju duhovite muškarce koji ih zasmejavaju

Jedan od najboljih recepata kako da privučete neku ženu ili da osvežite vezu ili brak jeste da ih često zasmejavate. Žene obožavaju duhovite muškarce koji će im svakodnevno izmamiti osmeh na lice i zbog kojih će im život biti mnogo interesantniji.

Žena i muškarac zagrljeni

Ukoliko smatrate da niste naročito duhoviti, ne brinite, jer žene takođe vole interesantne muškarce koji će im ulepšati dan. Uvek možete da inicirate interesantne sadržaje, kao što su odlasci na razna kulturna, sportska ili zabavna dešavanja, neki novi hobi, i slično.

ustite mašti na volju, i pokažite svoju kreativnost na najbolji način. 

#5 Dive se obrazovanim i uspešnim muškarcima 

Kada je muškarac obrazovan, ambiciozan i uspešan u svom poslu, on je automatski privlačniji svakoj ženi. Iako je materijalna stabilnost muškarca njima važna, ona nije naročito presudna. Prave žene će ceniti potencijal muškarca da je sposoban da zaradi dovoljno za jedan normalan i lagodan život.

Mnoge žene prosto obožavaju muškarce koji su intelektualci i od kojih mogu mnogo toga novog da nauče, kroz interesantne i inteligentne razgovore sa njima. Pokrenite neku zanimljivu temu i pokažite svoj šarm kroz inteligenciju i znanje koje posedujete.

Uživaju da zamišljaju daleku budućnost sa muškarcem

Pored toga što cene iskrenost, posvećenost, iznenađenja, duhovitost i inteligenciju kod muškarca, ono u čemu žene najviše vole da uživaju zamišljajući budućnost sa muškarcima.

Ukoliko se još uvek nisu udale i nemaju decu, često vole da zamišljaju svoje venčanje, venčanicu, predivan medeni mesec, decu, njihova potencijalna imena…sve ono što, čak ni ne možete da zamislite, jedna žena je već detaljno iskovala u svojoj glavi.

Najvažnije je da shvatite da su žene divna i nežna bića koja, ukoliko sretnu svog gospodina pravog, mogu da vam budu i najiskreniji i najbolji prijatelji do kraja života.