Za sve vas koji ste prinuđeni da pratite ili namećete brz ritam života ili rada, čiji radni dan ima premalo sati, a previše obaveza pa ste stalno u trci sa vremenom i za vremenom – pronašli smo pravo rešenje.

Napravite pauzu, napunite baterije i obnovite svoju energiju, dopustite sebi da uživate bilo gde i bilo kada uz Paulaner bezalkoholno pivo.

Osveženje starih Egipćana

Ako znamo da se pivo pilo još u starom Egiptu, da je stvoreno po nalogu boga Ozirisa i imalo tretman pića, hrane i leka, sasvim je jasno zašto je idealno osveženje.

Pivo koje smo pronašli za vas, da vam svaki dan učini lepšim i boljim, već pet vekova proizvodi se u manastiru Svetog Franje Paulskog u Minhenu. Ono što se tokom pet stotina godina nije menjalo je strogo kontrolisana tradicionalna receptura i način proizvodnje. Baš tu nastaje ovo savršeno pivo bez alkohola za vaše savršene trenutke uživanja. Iznenadiće vas punoća ukusa, optimalan balans sastojaka i osvežavajuća voćna aroma.

Bezalkoholno pivo za pun užitak

Proverili smo i tvrdimo da sada imate priliku da probate pivo koje će vam doneti čisto zadovoljstvo, a uz mnoge benefite i dobro raspoloženje neće ostaviti ni trunku kajanja i sigurni smo da to nećete propustiti.

Paulaner bezalkoholno pivo vam nudi sve što tražite:

  • Uživanje u tradicionalnom ukusu piva na koji ste navikli. Zanimljivo je da se složenim postupkom „zrenja“ uklanja alkohol, ali ne i karakterističan ukus i osvežavajuća aroma. Ovo je dugotrajan proces u kome se strpljivo dobija sasvim novi proizvod – pivo bez alkohola.
  • Ako ste pivopija, ali i ako tek nameravate da probate, sigurno već znate da umereno ispijanje piva ne utiče na stas, ali zbog visokog udela vode itekako utiče na hidriranost organizma; da pored velikog broja vitamina i minerala sadrži i vitamin B koji je poznat kao antistres vitamin. Paulaner bezalkoholno pivo zadržalo je sve ovo sem alkohola.

Ako se pitate zašto biste probali pivo bez alkohola…

Sasvim smo sigurni da je među vama dosta ljubitelja piva koji iz nekog razloga nisu skloni ili nisu u mogućnosti da konzumiraju alkohol.

Zbog toga je bezalkoholno pivo idealan izbor za:

  • sasvim obične ljude koji se profesionalno ili rekreativno bave sportom. Postižu odlične rezultate, teže da pomere granice, ali i umeju da uživaju u životu i da slobodne trenutke iskoriste na pravi način i osveže se vrhunskim pivom.
  • za ljude koji veliki deo vremena provode za volanom, odgovorno poštuju propise a ipak im treba pauza da se odmore, opuste, uživaju.
  • za poslovne ljude koji dan provode na sastancima i seminarima, pa sada mogu da se osveže ne čekajući da se radno vreme završi jer u ukusu između piva sa alkoholom i piva bez alkohola nema nikakve razlike
  • za ljude koji imaju zdravstvenih problema i pridržavaju se specijalnih restrikcija, ali nisu zaboravili da se sa porodicom i prijateljima opuste i uživaju uz omiljeno pivo bez alkohola.

Sigurno ga nećete samo probati

Ovo pivo definitivno je nemoguće samo probati, jer kada ga jednom probate nema razloga da ne nastavite da uživate.  Najbolje od svega je što vam je savršeno bezalkoholno pivo lako dostupno, a uslovi za poručivanje više nego povoljni u online prodavnici pića Calix . Pažljivo napravljeno, strpljivo prilagođeno, a opet sjajnog ukusa, pivo bez alkohola preporučujemo kao neizostavni deo vaše svakodnevice u vrelim letnjim danima koji dolaze.

Uz Paulaner pivo bez alkohola u svakom trenutku i na svakom mestu vi ste na dobitku  jer kada naučite da trenutak ispunite zadovoljstvom shvatićete –  život je na vašoj strani.