mlada i mladoženja u patikama

Neizostavni deo organizacije venčanja, kome se mladenci posebno raduju, jeste dekoracija sale. Dekoracija će se naći na svakoj svadbenoj fotografiji kao pečat opšteg utiska o venčanju, mladenci to odlično znaju,  prisustvovali su verovatno mnogim svadbama na kojima je dekoracija potpuno transformisala salu u prostor jedinstven samo za tu priliku.

Nema tog para koji ne želi nešto drugačije, zato bira event centar za slavlje, dekoracija će ispuniti njihove želje i učiniti da svi gosti ponesu utisak da je venčanje  bilo jedinstveno i nesvakidašnje.  

Šta podrazumeva dekoracija event centra za venčanje?

Interesantno je šta sve obuhvata dekoracija event centra kada je reč o organizaciji venčanja u tom prostoru. Dekoracija ne podrazumeva ukrašavanje samog prostora, već unošenje detalja kao što je fontana, dekoracija pozadine i kutka za slikanje, dekoraciju stolova sa posebnom pažnjom na mladenački sto.

Cvetna dekoracija je uvek jedan od prvih predloga dekoratera, raznolikost cveća otvara mogućnost da svaka nova dekoracija bude jedinstvena i drugačija, na taj način se izbegava utisak da se dekoracije ponavljaju iz venčanja u venčanje. Dekoracija balonima i tilom je neprevazidjena, razlog je što su baloni odgovarajući za ispisivanje raznih poruka. Venčanje je romantični vrhunac svake veze, pa je dekoracija svetlosnim detaljima poput sveća i lampiona najbolji način da se na venčanju istakne ta romantična nota.

Raskoš cvetnih aranžmana u sali event centra

Event centar je namenjen različitim proslavama, od velikih korporativnih do intimnih porodičnih, cvetni aranžmani su najbolji način da se ovaj prostor preobrazi u romantični ambijent u kome će mladenci započeti prve bračne trenutke. U središtu tog prostora je mladenački sto koji treba da se izdvoji od drugih stolova i svi ostali dekorativni detalji u sali prate detalje u dekoraciji mladenačkog stola. Na mladenačkom stolu se najčešće nalazi jedan veliki cvetni aranžman ili više manjih.

Cveće može da se kombinuje sa različitim detaljima, staklenim, gipsanim ili drvenim posudama za cveće različitih oblika, sa  tilom i satenom, ogledalima po kojima se posipaju latice. Cvetna dekoracija stola za mladence može biti prava umetnost. Obično iz najčudnijih kombinacija cveća nastaju najlepši cvetni aranžmani. Najbolji posao je ako mladeci svoje ideje spoje sa iskustvom dekoratera ili cvećara, tako će sigurno doći do nesvakidašnje ideje.

Najvažnije je savetovanje dekoratera o trajanju cveća, da se uklope vrste koje duže traju, pa ih mladenci posle venčanja mogu poklanjati gostima kao uspomenu. Za dekorisanje stolova se sve češće koriste vaze na visokim postoljima ili simpatični kavezi za ptice u kojima su raskošni cvetni buketi, a sve češći su panjevi ili izborane kore drveta u kojima su lepota cveća dolazi do potpunog izraza.

Dekoracija balonima i tilom

Baloni se u kombinaciji sa tilom često koriste za dekoraciju sale za venčanje u prostoru event centra, posebno ako govorimo o prilazu event centru, dekoraciji plafona i stubova, mladenačkog stola, ali i prostora za fotografisanje. Najčešće su u obliku lukova, stubova ili buketa, sa posebnim balonima u središtu na kojima se ispisuju različite poruke mladencima. Prava senzacija na svakom venčanju su baloni eksplozija kojom najavljuju prvi ples ili mladenačku tortu.

Specijalni svetlosni efekti za utisak romantičnog

Mnogi se odlučuju da su svetlosni efekti svedena, ali tako luksuzna dekoracija i sa stilom. Dovoljno je da se rasporedi niz lampiona i da sasvim obična sala postane potpuno magična. Lampioni se mogu poput balona rasporediti na različitim mestima, duž prilaza restoranu, za mladenačkim stolom, na plafonu i oko stubova.

Dekoracija lampionima ostavlja mogućnost za bezbroj različitih kombinacija u koje mladenci mogu umešati svoje želje, počevši od vrste osvetljenja i samog oblika lampiona, do same boje sijalice. Obično se uzima topla žuta svetlost zato što odaje utisak topline i ušuškanosti, svakako se postiže efekat raskoši i sjaja.